Over ons

Over ons

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Autobedrijf Mulders is al meer dan 30 jaar een begrip in de regio. Wij zijn gespecialiseerd in APK, onderhoud aan alle merken personenauto’s, bedrijfswagens en campers. U bent van harte welkom bij Autobedrijf Mulders.

Roy Mulders, de huidige eigenaar van Autobedrijf Mulders, wist als klein jongetje al dat hij automonteur wilde worden en dat hij later graag het bedrijf van zijn vader wilde overnemen. 

Theo Mulders, de vader van Roy, is in 1987 in een mooi geschikt pand in Gendt Auto & LPG Mulders begonnen. In de begin jaren monteerde hij veel LPG installaties, waardoor hij bekend werd als LPG specialist. Maar naast deze werkzaamheden waren auto’s ook welkom voor APK, onderhoud en reparaties. 

Het bedrijf is in 2001 door een grote brand verwoest. In datzelfde jaar is Roy in dienst gekomen bij zijn vader. Samen hebben ze de schouders er onder gezet om er weer een mooi bedrijf neer te zetten.

In 2011 hebben wij het pand van onze buurman erbij gekregen. Qua ruimte werden we één keer groter dan we al waren. Met deze ruimte konden wij onze diensten uitbreiden met het uitlijnen van auto’s en het onderhouden van campers. 

Helaas is Theo in 2019 overleden. Vanaf dat moment heeft Roy het bedrijf voortgezet.

U bent bij ons welkom voor het totale onderhoud en reparaties van alle merken personenauto’s, lichte bedrijfswagens en campers!